Traanplaten van Fa. van der Wal Beton Creil B.V.

Het assortiment betonplaten van Fa. van der Wal is zeer divers en wordt veelal geleverd aan agrariërs, loonbedrijven, particulieren en weg- en waterbouwers. Onze platen worden franco geleverd tegen aantrekkelijke prijzen. Verhuur of een terugkoopregeling behoren ook tot onze mogelijkheden.

Traanplaat betonplaten

Daarnaast zijn er verschillende soorten B-keus platen beschikbaar (zowel in 14 cm dik als in 16 cm dik). Neem contact op voor de mogelijkheden.

Betonplaten leggen

Voor het leggen van beton-/stelconplaten leveren wij de juiste hijshaken, met of zonder certificaat. Ook kunt u ervoor kiezen om de platen direct door Fa. van der Wal in het werk te leggen. Dit doen wij met behulp van een zuignap, al dan niet in combinatie met het plaatsen van silo-elementen met de keerwandenklem.

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem voor meer informatie, het opvragen van een vrijblijvende offerte of voor het maken van een afspraak contact met ons op door te bellen op telefoonnummer 0527 – 274800 of door een bericht te sturen naar verkoop@fa-vanderwal.nl.

Fa. van der Wal heeft voor (bijna) ieder vraagstuk  – al dan niet tijdelijk – een oplossing!