Stapelblokken voor een solide en sterke basis

Met stapelblokken van Fa. van der Wal Beton Creil B.V., kunt u snel een solide wand/silo maken welke dienst kan doen als bijvoorbeeld de opslag van uw ruwvoer, bijproducten, als erfafscheidingsmuur of als opslag van uw mest.

Stapelblokken zijn ideaal voor het maken van een solide wand en hebben als groot voordeel dat het altijd mogelijk is om er een laag bovenop te bouwen of om de silo te verlagen/verplaatsen en daarmee voor diverse doeleinden geschikt.

In de schijnwerpers: stapelblokken van restbeton

Stapelblokken 160 x 80 x 80 met nokken
tevens leverbaar als gladde blokken en in andere afmetingen

Met stapelblokken van Fa. van der Wal Beton Creil B.V., kunt u snel een solide wand/silo maken welke dienst kan doen als bijvoorbeeld de opslag van uw ruwvoer, bijproducten, als erfafscheidingsmuur of als opslag van uw mest. Stapelblokken zijn ideaal voor het maken van een solide wand en hebben als groot voordeel dat het altijd mogelijk is om er een laag bovenop te bouwen of om de silo te verlagen/verplaatsen en is daarmee voor diverse doeleinden geschikt.
Stapelblokken van restbeton zijn leverbaar in diverse afmetingen, met of zonder nok.

Voor info, prijzen en beschikbaarheid van de stapelblokken kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Stapelblokken leveren wij in diverse afmetingen, met of zonder nok

Voor info, prijzen en beschikbaarheid van de stapelblokken kunt u contact met ons opnemen.

Normale blokken 80cmB hoog (80cm)

  • 160 x 80 x 80
  • 80 x 80 x 80

Smalle blokken 40cmB hoog (80cm)

  • 160 x 40 x 80
  • 80 x 40 x 80

Normale blokken 80cmB laag (40cm)

  • 160 x 80 x 40
  • 80 x 80 x 40

Smalle blokken 40cmB laag (40cm)

  • 160 x 40 x 40
  • 80 x 40 x 40

Stapelblokken worden gemaakt van restbeton en nemen wij af bij fabrieken waar we goede ervaringen mee hebben.

De stapelblokken kunnen wij leveren met nokken maar zijn ook met gladde bovenlaag te leveren. Zo nu en dan worden er gebruikte blokken aangeboden, houdt hiervoor onze aanbiedingen pagina in de gaten.

Of u nu een gehele nieuwe want wilt plaatsen of wilt aansluiten op uw bestaande blokkenwand, neem dan gerust contact met u op zodat wij u de juiste blokken kunnen leveren.

Stapelblokken plaatsen en verplaatsen

De stapelblokken worden franco geleverd en rechtstreeks in het werk geplaatst. Voor het plaatsen van de stapelblokken wordt een keerwandenklem gebruikt. Desgewenst kunnen wij ook uw “oude” elementen verplaatsen.

Contact

Gevonden wat u zocht? Wij zijn zowel telefonisch als via de mail goed te bereiken.

U heeft niet gevonden wat u zocht of wenst graag wat meer info? Neem ook dan gerust contact met ons op en wellicht komen we samen tot een passende oplossing.

Voor meer informatie, het opvragen van een vrijblijvende offerte of het maken van een afspraak voor een oriënterend gesprek – eventueel bij u op locatie – zijn wij per mail en/of telefonisch bereikbaar.

Fa. van der Wal Beton Creil B.V. biedt u een ruim assortiment aan nieuwe en gebruikte betonproducten zoals: betonplaten, stelconplaten, keerwanden, silowanden, betonblokken (multiblokken, stapelblokken) en afwateringsproducten.

Kortom voor (bijna) ieder vraagstuk – al dan niet tijdelijk – een oplossing.