Overige prefab betonproducten van Fa. van der Wal Beton Creil B.V.

Ook in ons assortiment

Ook voor beton-gerelateerde producten bent u bij Fa. van der Wal aan het juiste adres. Dit kan variëren van standaardproducten, als hijshaken, zand, grond en menggranulaat, tot aan uw productwensen op maat.

Mocht het door u gezochte product niet op onze website staan, neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Verholen goten

Wist u dat er in Nederland gemiddeld 690 tot 900 millimeter aan neerslag valt? Om wateroverlast te voorkomen, bieden wij betonnen verholen goten aan, welke zorgen voor perfecte afvoer van hemelwater.

Ook voor het (gescheiden) afvoeren van water en perssappen kunnen wij u passende goten en putten leveren.

Meer informatie

Landbouwfolie

Om uw geoogste gewassen en/of aangekocht ruwvoer en bijproducten goed af te kunnen dekken, leveren wij ook landbouwfolie in diverse lengtes en breedtes.

Ook voor wandfolie, onderfolie, zandslurven, kuilkleden en inkuilmiddelen bent u bij Fa. van der Wal aan het juiste adres.

Voor meer info kunt u contact met ons opnemen.

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem voor meer informatie, het opvragen van een vrijblijvende offerte of voor het maken van een afspraak contact met ons op door te bellen op telefoonnummer 0527 – 274800 of door een bericht te sturen naar verkoop@fa-vanderwal.nl.

Fa. van der Wal heeft voor (bijna) ieder vraagstuk  – al dan niet tijdelijk – een oplossing!