Multiblokken voor een snelle, makkelijke, solide en sterke basis

Met multiblokken van Fa. van der Wal Beton Creil B.V. kunt u makkelijk, snel en flexibel een solide (tijdelijke) wand plaatsen voor bijvoorbeeld uw sleufsilo voor de opslag van uw ruwvoer, bijproducten en mest, maar ook als vakken voor opslag van zand, grind, afval en overige losse materialen zijn multiblokken zeer geschikt. Ook als afscheiding van verkeer, erf en/of terrein worden de blokken gebruikt

Multiblokken, ook wel verplaatsbare keerblokken genoemd, hebben als groot voordeel dat ze eenvoudig en snel te verplaatsen zijn middels uitgekiende uitsparingen voor het vorkenbord/palletvork.

Multiblokken 150 x 50 x 150

De stabiele multiblokken hebben een gewicht van 2600 kg, zijn 150 cm hoog, 50 cm dik en 150 cm lang, voorzien van transportgleuven en daarmee eenvoudig verplaatsbaar met een heftruck.

De elementen passen middels een mes- en groef systeem (V- afdichtingssysteem) perfect in elkaar, sluiten naadloos op elkaar aan en de multiblokken vormen zodoende een stabiele doeltreffende keerwand en zijn in iedere opstelling te plaatsen.

De verplaatsbaarheid en daarmee de mogelijkheid tot het zeer flexibel gebruik ervan wordt vaak gezien als groot voordeel in vergelijking met stapelblokken, silowanden en keerwanden.

Multiblokken 150 x 50 x 150

Productspecificaties multiblokken

Afmeting                       150 x 50 x 150 cm

Randafwerking             vellingkant

Toplaag                         glad

Aansluiting                mes- en groef (V-afdichtingssysteem)

Gewicht                        2600 kg

Prijs

155,00 p/b. ex. btw. op obv vrachten á 12 blokken
  • Franco thuis
Prijs
Volle vrachten 
Levering
Overig   
excl. btw, betaling < 14 dagen na factuurdatum, per blok
12 blokken, deelvrachten worden in rekening gebracht
 Nederland, Duitsland, België en Frankrijk
Voor de leveringen in Zuid-Limburg, Zeeland en de Waddeneilanden gelden toeslagen (tol- en bootkosten worden in rekening gebracht), (belaste leveringen naar Duitsland, België en Frankrijk worden eveneens doorberekend)

Multiblokken plaatsen en verplaatsen

De multiblokken worden franco geleverd en rechtstreeks in het werk geplaatst. Voor het plaatsen van de multiblokken wordt een keerwandenklem gebruikt. Desgewenst kunnen wij ook uw “oude” elementen verplaatsen.

De blokken zijn voorzien van lepeluitsparingen en daardoor kunt u de blokken met een heftruck, shovel of tractor met voorlader eenvoudig zelf plaatsen en verplaatsen

Contact

Gevonden wat u zocht? Wij zijn zowel telefonisch als via de mail goed te bereiken.

U heeft niet gevonden wat u zocht of wenst graag wat meer info? Neem ook dan gerust contact met ons op en wellicht komen we samen tot een passende oplossing.

Ook voor meer informatie, het opvragen van een vrijblijvende offerte of het maken van een afspraak voor een oriënterend gesprek – eventueel bij u op locatie – zijn wij per mail en/of telefonisch bereikbaar.

Fa. van der Wal Beton Creil B.V. biedt u een ruim assortiment aan nieuwe en gebruikte betonproducten zoals: betonplaten, stelconplaten, keerwanden, silowanden, betonblokken (multiblokken, stapelblokken) en afwateringsproducten.

Kortom voor (bijna) ieder vraagstuk – al dan niet tijdelijk – een oplossing.