Halve maan-keerwanden

Naast betonplaten, silowanden en keerwanden levert Fa. van der Wal Beton Creil B.V. ook halve maan keerwanden.

Halve maan wanden hebben een haakse binnenwand en de voet bevindt zich aan de rugzijde. Dit maakt deze keerwanden zeer geschikt om langs of op een bestaande vloer te plaatsen. Ook als grondkering is de halve maan keerwand uitermate geschikt.

Toepassingsgebieden voor de halve maan keerwandenwanden zijn o.a.:

  • opslag grondstoffen en bijproducten;
  • mestopslag;
  • grondkering;
  • op- en overslag scheepsladingen;
  • milieu-eiland voor gemeenten;
  • was- en spoelplaats.

Halvemaan-keerwanden

De halve maan-keerwanden worden standaard met een vlakke “voet” geleverd. Er bestaat echter ook de optie om de wanden te laten voor zien van lepeluitsparingen. Hiervoor wordt tijdens het storten van de wanden op de door uw gewenste plaatsen een uitsparing gemaakt waarna u de wanden kunt plaatsen en verplaatsen daar waar ze nodig zijn.

Om de gaten op te vullen leveren wij ook bijpassende hulzen.

  • Halvemaan-keerwanden 1.00 meter
  • Halvemaan-keerwanden 1.20 meter
  • Halvemaan-keerwanden 1.50 meter
  • Halvemaan-keerwanden met lepeluitsparingen

 Halvemaan-keerwanden plaatsen en verplaatsen

De wanden kunnen vrijstaand geplaatst worden en zijn vrij eenvoudig te verplaatsen. Het gebruik van een grondwal is bij halve maankeerwanden niet nodig maar wordt meestal wel gedaan, afhankelijk van de belasting. De bovenzijde van de wanden zijn vlak met mooi afgeronde hoeken, dit vergemakkelijkt het overtrekken van plastic en maakt het mogelijk om eroverheen te lopen.

Door de uitgekiende vormgeving – waardoor wapening overbodig is – en een hoog eigen gewicht wordt de stabiliteit van deze halve maan wanden gegarandeerd.

De halve maan-keerwanden worden franco geleverd en kunnen rechtstreeks in het werk geplaatst worden.

Plaatsen van de wanden kan door middel van 2 PVC hijsbuizen ø 26 mm maar de voorkeur gaat uit naar het plaatsen en verplaatsen met een keerwandenklem. Wanneer de optie voor lepeluitsparingen toegepast is dan kunt u de wanden zelf met een heftruck of shovel verplaatsen.

Contact

Gevonden wat u zocht? Wij zijn zowel telefonisch als via de mail goed te bereiken.

U heeft niet gevonden wat u zocht of wenst graag wat meer info? Neem ook dan gerust contact met ons op en wellicht komen we samen tot een passende oplossing.

Voor meer informatie, het opvragen van een vrijblijvende offerte of het maken van een afspraak voor een oriënterend gesprek – eventueel bij u op locatie – zijn wij per mail en/of telefonisch bereikbaar.

Fa. van der Wal Beton Creil B.V. biedt u een ruim assortiment aan nieuwe en gebruikte betonproducten zoals: betonplaten, stelconplaten, keerwanden, silowanden, betonblokken (multiblokken, stapelblokken) en afwateringsproducten.

Kortom voor (bijna) ieder vraagstuk – al dan niet tijdelijk – een oplossing.