Welkom bij Fa. van der Wal Beton Creil B.V.

Betonplaten (stelconplaten) van Fa. van der Wal zijn in diverse maten en uitvoeringen verkrijgbaar. De platen zijn zeer geschikt voor het verharden van bijvoorbeeld uw terrein/erf, sleufsilo’s en kavelpaden.

Gladde betonplaten

De gladde betonplaten met vellingkant vinden hun toepassing in verharding en bestrating van buitenterreinen en bedrijfshallen. Ook zijn deze zeer geschikt om bijvoorbeeld het invreten van afvalstoffen en/of perssappen te beperken. Dit mede door de verdichte toplaag.

Gebezemd structuur betonplaten

De gebezemd structuur betonplaten, ook wel stroeve betonplaten genoemd, zijn uitermate geschikt op terreinen waar grip van belang is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vochtige en vervuilde plaatsen waar veel gelopen wordt door mens en dier of waar uitglijden voorkomen dient te worden.

Gebezemde betonplaten

Een natuurlijk terrein of erf met grip? De, met een échte bezem, gebezemde betonplaten worden gekenmerkt door hun natuurlijke ruwe toplaag.  Een mooie extra toevoeging van deze betonplaat is de minimale vellingkant, hierdoor wordt de overgang van plaat naar plaat amper opgemerkt.

Traanplaat betonplaten

Met zijn robuuste uitstraling is de betonplaat met traanplaatmotief zeer geschikt om grip te verkrijgen op uw erf of terrein, maar tegelijk ook om deze schoon te houden. Neem bijvoorbeeld looppaden voor hoefdieren waar uitglijden moet worden voorkomen.

Hoekrand betonplaten

De betonplaten met hoekrand, welke zowel stroef als glad te verkrijgen zijn, kunt u herkennen aan de gewapende warmgewalst stalen randen. Omdat deze platen dichter tegen elkaar aan liggen, is de overgang van plaat naar plaat niet meer op te merken. De hoekrand dient ook als bescherming wanneer u de betonplaat verplaatst.

Kavelpad betonplaten

De kavelpad betonplaat word, mede door zijn hoge betonkwaliteit en dubbele wapening, zowel in de agrarische sector als infrastructuur toegepast waar hoge belastingen plaatsvinden.
Door zijn ruwe (gebezemde) toplaag, houd u zelfs in vervuilde situaties voldoende grip.

Stelcon® betonplaten

Stelcon® is een bekend merk onder de betonplaten. Wanneer er gesproken wordt over Stelcon®platen, worden er echter vaak ‘gewone’ beton- en/of industrieplaten bedoeld. Wanneer u voor Stelcon® betonplaten kiest, kiest u voor een product met een Komo®-certificaat en kleine maattoleranties. Houd er echter rekening mee dat een niet-Stelcon®plaat vaak ook aan uw eisen kan voldoen tegen een voordeligere prijs.

KOMO®-gecertificeerde betonplaten

Zowel betonplaten als Stelcon®platen met een Komo®-certificaat voldoen aan zeer hoge eisen. Zo zijn de mogelijke afwijkingen en maattoleranties kleiner dan bij platen van handelskwaliteit. Kiest u voor zekerheid? Kies dan voor betonplaten met een Komo®-certificaat.

Betonplaten leggen

Voor het leggen van beton-/stelconplaten leveren wij de juiste hijshaken, met of zonder certificaat. Ook kunt u ervoor kiezen om de platen direct door Fa. van der Wal in het werk te leggen. Dit doen wij met behulp van een zuignap, al dan niet in combinatie met het plaatsen van silo-elementen met de keerwandenklem.

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem voor meer informatie, het opvragen van een vrijblijvende offerte of voor het maken van een afspraak contact met ons op door te bellen op telefoonnummer 0527 – 274800 of door een bericht te sturen naar verkoop@fa-vanderwal.nl.

Fa. van der Wal heeft voor (bijna) ieder vraagstuk  – al dan niet tijdelijk – een oplossing!