Gladde betonplaten van Fa. van der Wal Beton Creil B.V.

De gladde betonplaten met vellingkant vinden hun toepassing in verharding en bestrating van buitenterreinen en bedrijfshallen. Ook zijn deze zeer geschikt om bijvoorbeeld het invreten van afvalstoffen en/of perssappen te beperken. Dit mede door de verdichte toplaag. Hier vindt u een overzicht van de verschillende uitvoeringen, beknopte specificaties en prijzen.

Betonplaten glad

U vraagt zich af of de door u gekozen betonplaat in B-KEUS verkrijgbaar is? Neem geheel vrijblijvend contact op wat betreft de mogelijkheden.


Betonplaten leggen:

Voor het leggen van beton- en/of stelcon®platen levert Fa. van der Wal beton Creil B.V. de juiste hijshaken, met of zonder certificaat. Ook kunt u ervoor kiezen om de betonplaten, voor € 2,50 excl. BTW per plaat, direct vanaf de auto, door middel van een zuignap, in het werk te laten leggen. Hoe dit in zijn werk gaat ziet u in onderstaande impressie video;

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem voor meer informatie, het opvragen van een vrijblijvende offerte of voor het maken van een afspraak contact met ons op door te bellen op telefoonnummer 0527 – 274800 of door een bericht te sturen naar verkoop@fa-vanderwal.nl.

Fa. van der Wal heeft voor (bijna) ieder vraagstuk – al dan niet tijdelijk – een oplossing!