Betonplaten van Fa. van der Wal Beton Creil B.V.

Het assortiment betonplaten van Fa. van der Wal is zeer divers en wordt veelal geleverd aan agrariërs, loonbedrijven, particulieren en weg- en waterbouwers. Onze platen worden franco geleverd tegen aantrekkelijke prijzen. Verhuur of een terugkoopregeling behoren ook tot onze mogelijkheden.

Ons brede assortiment betonplaten bestaat uit:

Dat alles in:

  • diverse afmetingen, qua diktes maar ook in lengte x breedte
  • verschillende betonkwaliteiten
  • met gladde of ruwe/stroeve toplaagafwerking
  • randafwerkingen met of zonder hoeklijn
  • asbelastingen van 12, 15, 16 en 20 ton
Kortom: bij Fa. van der Wal bent u aan het juiste adres voor het verharden van bijvoorbeeld uw terrein/erf, sleufsilo’s of kavelpaden. Ook in de industrie, bij transport- en overslagbedrijven, voor fietspaden, parkeerterreinen en bij (tijdelijke) verharding op bouwprojecten wordt vaak voor onze betonplaten gekozen.

Aanbod gladde en structuur betonplaten:

De gladde betonplaat (zonder hoekrand), met een afmeting van 200×200 cm, wordt gezien als gangbare betonnen bedrijfsvoerplaat. Aangezien dit type plaat niet geschikt is voor alle doeleinden, leveren wij de platen in diverse uitvoeringen.

Naast gladde platen, hebben wij platen met stroeve/ruwe toplagen in ons assortiment. De toplaag afwerking van deze platen is mat gebezemd of een traanplaatmotief.

Nieuwe betonplaten van 14 en 16 cm dik leveren wij standaard in de afmetingen:

  • 100 x 200
  • 150 x 200
  • 200 x 200

De platen zijn beschikbaar met aslasten tot 20 ton, dit mogelijk gemaakt door de hoge betonkwaliteit en enkele of dubbele wapening.

Betonplaten leggen

Voor het leggen van beton-/stelconplaten leveren wij de juiste hijshaken, met of zonder certificaat. Ook kunt u ervoor kiezen om de platen direct door Fa. van der Wal in het werk te leggen. Dit doen wij met behulp van een zuignap, al dan niet in combinatie met het plaatsen van silo-elementen met de keerwandenklem.

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem voor meer informatie, het opvragen van een vrijblijvende offerte of voor het maken van een afspraak contact met ons op door te bellen op telefoonnummer 0527 – 274800 of door een bericht te sturen naar verkoop@fa-vanderwal.nl.

Fa. van der Wal heeft voor (bijna) ieder vraagstuk  – al dan niet tijdelijk – een oplossing!